— Trashpop har fått 479.000 til lyd og lysutstyr og 35.400 til akustiske tiltak i scenelokalet. Vi er selvfølgelig utrolig fornøyde. Dette er cirka den summen vi søkte om, så det er helt perfekt for oss med tanke på det utstyret vi trenger og den kostnaden vi har regnet på, forteller driftansvarlig i Trashpop, Gunn-Hilde Erstad.

Hun har lenge savnet en mellomstor scene i Kristiansand, beregnet for rundt 120 tilskuere i en tettpakket atmosfære. Trashpop vil oppgradere scenen som er i byggets inngangsrom, også kalt «foajéen».

— Vi vil utvikle en ny, profesjonell og mellomstor scene med helt nytt utstyr på Aladdin. Pengene vil bli brukt til blant annet nytt pa-anlegg, miksebord og alt annet teknisk man trenger . Vi vil bygge opp en mellomstor scene som har vært en mangelvare i sentrum. Målet er å få til en scene hvor det er plass til rundt 120 publikummere eller litt mer. Kommer det samme antallet på Kick ser det glissent ut, men her vil det bli perfekt og tettpakket, sier Erstad.

Etter at Pir6 ble lagt ned, flyttet konsertarrangøren inn hos Tollboden Burger Bordello høsten 2014. I midten av februar flyttet Trashpop videre til Aladdin. Driftsansvarlig for Aladdin, Harald Stensland, synes Trashpop passer inn i husets konsept.

— Vi er rundt 30 mennesker som holder til her i dag, men med Trashpop kan vi bli litt mer utadvendte og publikumsorienterte. Trashpop passer også godt inn med resten av stilen på huset.

Til sammen delte Musikkutstyrsordningen ut 13,5 millioner kroner denne runden til musikere og arrangører i hele Norge.