To 19-åringer og en 20-åring er tiltalt i saken, som er berammet til 5. mai, melder Dagbladet.no.— Min klient nekter straffskyld. Hovedtiltalepunktene er på gruppevoldtekt, og han mener det var frivillig seksuell omgang, og det har han ment hele tiden, sier Øystein Storrvik, som forsvarer en av de to 19-åringene.

— Min klient avviser straffskyld, men han erkjenner at det var kontakt i parken og at det var frivillig, sier Henrik Nikokai Bliksrud, som forsvarer 20-åringen i saken.

Lars Dahlback, som forsvarer den andre av de to 19-åringene, sier at heller ikke hans klient erkjenner straffskyld.

Det var ved 1-tiden natt til 25. juli i fjor at voldtekten skal ha skjedd. Ifølge tiltalen skal de tre mennene ha dratt av jentas klær med makt, holdt henne fast og deretter etter tur, én eller flere ganger, ha misbrukt henne seksuelt.

En av de to 19-åringene er dessuten tiltalt for ved en eller flere anledninger å ha hatt samleie med jenta, som var under seksuell lavalder på den tiden.

Saken fikk mye oppmerksomhet i media da et vitne ble angrepet av minst fire personer om lag et døgn etter at voldtekten skal ha skjedd. Personen ble slått og sparket. Politiet er imidlertid sikker på at ingen av de tre tiltalte hadde noe med denne episoden å gjøre. (©NTB)