Hangeland måtte i juni brått ta farvel med Fulham da han ufrivillig ble løst fra kontrakten med klubben. Nå er 33-åringen klar for et nytt England-eventyr på Selhurst Park. Crystal Palace har gitt ham en ettårskontrakt.

— Jeg er kjempefornøyd. Alt jeg har hørt om klubben, manageren, spillerne og resten av staben, har vært slik jeg har sett det for meg. Jeg ser fram til å gjøre det beste jeg kan for klubben, sier Hangeland til Palaces nettsted.

Landslagskapteinen ser ut til å bli eneste norske innslag i Premier League kommende sesong. Allerede lørdag kan han få sin debut i Palace-trøya i en treningskamp mot Brentford.

Ifølge Hangelands rådgiver, Jon Mørland, hadde nordmannen flere muligheter på bordet. Til slutt slo han til på tilbudet som tikket inn fra Sør-London.

— Brede har fått et godt inntrykk av en stolt og tradisjonsrik klubb. Han er klar for å yte for Palace. Han er en viktig signering for klubben. Brede er glad for å kunne spille videre på øverste nivå i England. Det er heller ingen ulempe at han og familien kan fortsette å bo i London, opplyser Mørland til NTB. (©NTB)