Gledelig for hjemmefansen var det også at Lukas Podolski igjen viste målform i storseieren. Tyskland styrte som ventet alt i hjemmekampen, men det måtte en innbytter til før vertene fikk åpningsmålet.Heiko Westermann løftet en retur enkelt over Kamran Agajev etter 28 minutter. På overtid i første omgang ble kampen punktert.

Podolski scoret først selv, før han la opp til Kloses 3-0 like etter. I annen omgang scoret gjestenes kaptein Rasjad Sadhikov selvmål, før Vagid Dzjadov reduserte til 1-4. Det hjalp lite. Holger Badstuber scoret 5-1, før Klose (igjen med assist fra Podolski) scoret sitt landslagsmål nummer 55 på overtid.

Tyrkia hadde langt større problemer hjemme mot Belgia, men klarte å vinne 3-2. Østerrike vant også hjemme, da Kasakhstan ble slått 2-0 i Wien. (©NTB)