I stedet har paret bestemt seg for å være «venner», heter det i en melding til bladet People:«Etter nøye vurdering og diskusjon har vi sammen bestemt at vi vil unngå å ha en offisiell seremoni, siden det ikke er nødvendig å definere vårt forhold ytterligere». I presseuttalelsen heter det videre at parets symbolske forening på Bora Bora viste deres dype kjærlighet, vennskap og respekt som de har for hverandre «på et åndelig nivå».

Kilder sier til People at forholdet raskt surnet mellom Murphy (46) og Edmonds (40) etter at seremonien på Bora Bora. En gjest i bryllupet sa at Eddie begynte å skrike til Tracey foran andre mennesker. — Han gjorde det flere ganger og det var svært flaut, sier gjesten.

Andre amerikanske sladreblader har kilder som hevder at Eddie Murphy virker «svært kontrollerende», og at det særlig skal ha vært en opphetet krangel for få dager siden som gjorde utslaget.

Eddie Murphy ble skilt fra konen Nicole i 2006, etter 13 års ekteskap og fem felles barn. Deretter hadde han kort affære med Spice-jenta Mel B og ble far til datteren Angel Iris, etter at han dumpet henne på TV. Tracey Edmonds ble i fjor skilt fra R&B-sangeren Kenneth «Babyface» Edmonds, som hun har to sønner med. (©NTB)