Midtbanespilleren kjeftet og gestikulerte mot assistenttrener John Collins da han ble tatt av banen i 1-3-tapet mot Molde torsdag. Commons hadde da vært en av Celtic beste spillere, og han likte dårlig å bli byttet ut.

Deila var ikke særlig imponert over oppførselen til engelskmannen og varslet en alvorsprat etter kampen. Fredag kom unnskyldingen, mens søndag belønnet nordmannen urokråka med startplass mot tabelljumbo Dundee United.

Commons takket for tilliten og ble tilgitt da han sto for to av målene. På overtid av første omgang satte han en straffe inn til 3-0, mens han laget 4-0 med et flott skudd etter 53 minutter.

— Han var god sammen med laget i dag, og han scoret to fine mål, spesielt mål nummer to, sa Deila.

Ikke lenge etterpå ble Commons byttet ut igjen, men han laget ikke furore denne gangen. Commons ga nordmannen en klem på sidelinjen. (©NTB)