I fjor gjorde hun som landsmannen Usain Bolt og vant tre gull under utendørs-VM i Moskva. I Sopot var Murielle Ahouré fra Elfenbenskysten raskest både i kvalifisering og semifinale, men tross personlig rekord på 7,01 i finalen måtte hun nøye seg med sølv.

— Dette var første gang for meg i innendørs-VM, og kanskje siste gang også. Neste gang er det i et OL-år, så jeg tviler om jeg stiller opp da. Å vinne gull føltes også som det var første gang, sa Fraser-Pryce.

Ezinne Okparaebo var eneste norske deltaker i helgens mesterskap. Hun gikk videre fra kvalifiseringen, men sa takk for seg i semifinalen med 7,19. Etiopierne Genzebe Dibaba og Mohammed Aman imponerte også da VM i Sopot ble avsluttet søndag. Dibaba, som har satt tre verdensrekorder innendørs i vinter, dominerte kvinnenes 3000 meter og vant på 8.55,04. — Jeg slet litt med å riste av meg de andre, så jeg måtte rykke ordentlig 800 meter før mål, sa Dibaba, som på råd fra storesøster og medaljegrossist Tirunesh lot være å tenke på tiden søndag. (©NTB)