På TV-kanalenSky Sports'nettsider er man med lesernes hjelp i ferd med å kåre de beste avgjørelsene innen sport noensinne. Nettstedet har plukket ut 50 «nominerte» avgjørelser og nå skal leserne kåre vinnerne.

Naturlig nok er flere avgjørelser fra fotballens verden plukket ut i kåringen.

Blant dem er ansettelsen av Arsene Wenger i Arsenal, Liverpool-byttet i Champions League-finalen i 2005 og Barcelonas signering av 11 år gamle Lionel Messi.

Godt selskap

Med på listen er også Ole Gunnar Solskjær. Alex Fergusons to bytter i CL-finalen i 1999, mener Sky Sports er blant de beste valgene innen sport noensinne.

I finalen hadde Bayern München tatt ledelsen allerede etter seks minutter og i andreomgang valgte United-manageren å sette inn Solskjær og Teddy Sheringham. De to innbytterne pirket inn en scoring hver og snudde kampen.

— Etter å ha vunnet Premier League og FA-cupen, var klubben (Manchester United) bare 90 minutter unna en enestående «treble».

Men de tyske gigantene tok en ett måls-ledelse, som de klamret seg til mens klokken tikket nedover. Det var da Alex Ferguson valgte å sende inn to innbyttere, Teddy Sheringham og Ole Gunnar Solskjær, i et siste forsøk på å komme tilbake i kampen. To historiske mål senere, scoret i det 91. og 93. minutt, var trofeet på vei tilbake til Old Trafford, skriver Sky Sports.