Bayern har gått på to strake tap på hjemmebane den siste uken. Først ble det tap for serieleder Borussia Dortmund (1-3), og onsdag ble storklubben slått ut av Schalke i semifinalen i cupen.

Selv om Bayern vant den første kampen mot Inter i åttedelsfinalen i mesterligaen, forstår Louis van Gaal at han ikke sitter trygt i trenerstolen.

– Alt kommer an på dette resultatet. Jeg kan leve med det og takle det. Jeg synes det er normalt at slikt skjer , sier nederlenderen.

Han erstattet Jürgen Klinsmann i 2009 og har kontrakt til 2012. – Det er ikke ofte jeg har fått sparken. Jeg pleier å være lenge i en klubb. Jeg er stolt av og glad for at jeg jobber i Bayern München , sier van Gaal.

– Hvis vi vinner, ligger vi på tredjeplass. Da kan vi nå målene våre igjen, og verden vil se annerledes på oss, mener treneren.

Lahm: — Ergerlig

Også kaptein Philipp Lahm understreker at han har skjønt alvoret.

– Dersom vi ikke vinner verken ligaen eller cupen, har det ikke vært en god sesong for Bayern , sier Lahm foran turen til Hannover.

– Vi må sørge for at vi sikrer annenplassen, men det blir vanskelig å få med seg noe som helst fra denne sesongen, fortsetter forsvarsspilleren.

Bayern München har store ambisjoner foran hver eneste sesong. I år har det gått sjeldent trått.

– Det er ergerlig. Vi siktet mot begge trofeene, men rotet alt vekk. Sjansen er forspilt nå , sier Lahm.

Rummenigge: - Må holde roen

Bayern-ledelsen prøver å beholde roen.

– Alle tap smerter. Det skader både selvtilliten og merkevaren. Vi ønsker ikke å bli vant til dette, men må forsøke å holde roen , sier formann Karl-Heinz Rummenigge.

Bayern ligger på fjerdeplass i Bundesligaen. Moas Hannover er nummer tre, to poeng foran lørdagens motstander.

(©NTB)