STAVANGER (Aftenbladet): Kjell Jonevret har det vondt med seg selv, men føler aller mest for sine spillere, etter semifinalenederlaget mot Sarpsborg.

— Det er svart nå. Jeg føler med guttene som kjempet til siste slutt, sier en skuffet Kjell Jonevret.

— Jeg vet ikke om vi kunne gjort så mye annerledes. Vi kjempet heroisk, og jeg hadde troen helt til siste slutt. Men det ville seg ikke, sier Jonevret til Aftenbladet.

Han legger vekt på at tapet ikke har sidestykke i en lang karriere, der han også har ledet lag som Djurgården og Molde.

— Dette er den tyngste kvelden i min trenerkarriere. Jeg vil ikke si at dette var typisk Viking, vi har gjort det bra denne sesongen. Men nå gjør det det vondt, sier Jonevret.

Slik reagerte Sarpsborg-sjefen: - Dette er stort!

- Det var straffe

Han synes Viking ble snytt for et straffespark da Steinthor Thorsteinsson ble felt etter bare to minutter.

— Ja, det synes jeg var straffe, og hadde det skjedd senere i kampen tror jeg dommeren ville blåst. Men vi snakket om det før kampen, etter alle straffesparkene på Lerkendal onsdag, skulle det en veldig klar forseelse til for at det hadde blitt blåst her. Og det var rett, jeg synes det er straffe. Samtidig hadde vi jo 118 minutter til å score etter det, konstaterer svensken.

Han synes det er tungt å se framover etter en slik kveld:

— Ja, både byen og spillerne ville så gjerne ha denne finalen. Men vi er nødt til å gire om. Vi har fortsatt medaljer i serien å kjempe om. Og en kamp mot Rosenborg i Trondheim søndag.

Kaptein Indridi Sigurdsson sa dette:

— Sarpsborg presset og stresset oss, og gjorde det vanskelig. Men det var en jevn kamp og for oss var det dessverre stang ut, sier islendingen, som måtte trøste en gråtende Jon Dadi Bödvarsson etter kampen.

Viking-spissen tok nederlaget tungt. En cupfinale hadde vært et perfekt punktum før overgangen til Kaiserslautern i januar.