Se alle Zuccarellos mål hittil i sesongen i vinduet ovenfor

New York Rangers ledet 3-1 hjemme mot Washington Capitals, men så gikk alt galt. Hovedstadslaget kunne til slutt juble over en 7-3-seier i søndagens NHL-kamp.

Alt så bra ut for Mats Zuccarello og lagkameratene etter den første perioden i Madison Square Garden. Capitals hadde riktig nok scoret først, men tre raske mål av J.T. Miller, Chris Kreider og Dan Boyle ga tomålsledelse til første pause.

Deretter startet marerittet for Rangers. Sju minutter ut i annen periode hadde Capitals utlignet, og innen perioden var omme hadde Aleksandr Ovetsjkin og Justin Williams sendt gjestene foran 5-3. Ydmykelsen ble komplett da Jason Chimera og Marcus Johansson la på til 6-3 og 7-3 i starten av sluttperioden. Det markerte en lite hyggelig Rangers-debut for keeper Magnus Hellberg, som erstattet sin svenske landsmann Henrik Lundqvist de siste 20 minuttene.

Vertene klarte aldri å slå tilbake, og kampen endte dermed med firemålstap. Mats Zuccarello noterte assist på Rangers' tredje mål og spilte 15.25 minutter søndag.

Tapet var Rangers' tredje strake i NHL. Neste oppgjør spilles hjemme mot Anaheim Ducks tirsdag.