Nå er hun blitt arrestert mistenkt for fyllekjøring og besittelse av kokain, samt at hun kjørte uten lovlig førerkort etter at politiet stoppet henne i Santa Monica i California natt til tirsdag amerikansk tid.Hun ble arrestert etter at politiet fikk en oppringning om en bil som jaget en annen. Lohan kjørte bilen som forfulgte, og ble stoppet. Hun nektet å gå med på å alkotestes, men da ba politimennene henne om å prøve å gå i en rett linje — og det klarte hun ikke. Vel fremme på politistasjonen fant man kokain i bukselommen hennes under ransaking, melder TMZ.

Ifølge kilder hos politiet var Lohan svært samarbeidsvillig - men også svært ute av seg. Ikke så rart: Nå risikerer hun fengselsstraff.

Hennes pressetalsmann var ifølge BBC ikke tilgjengelig for kommentarer. Fra før av er det kjent at Lindsay Lohan i desember i fjor fortalte at hun har gått på møter hos Anonyme Alkoholikere i et år. Kort tid etterpå la hun seg inn til rusavvenning, noe hun på ny gjorde i mai - rett etter at hun ble tatt for fyllekjøring.

Hun kom nylig ut fra avvenningsoppholdet, og brukte frivillig en ankelbøyle som skal overvåke alkoholinntaket. (©NTB)