For å si det med DumDum Boys, «Den som venter, venter...». For den som trodde Venke Knutsons plate kom 5. november, blir nå skuffet.

Blogger om platen

Venke Knutson har arbeidet en stund med sin nye plate, og via sin blogg har hun holdt trofaste fans oppdatert med gangen i arbeidet med «Crush», innspillingen av video i Hollywood, intervjuer hun har gjort og konserter hun har holdt. Hun hadde også invitert alle leserne av bloggen til slippefesten av platen. En plate som er blitt utsatt før, men som nå hadde fått 5. november som sin dato.

Nå er det ikke uvanlig at plater får nye slippedatoer, og for Venke Knutsons del er det nå tredje gang den utsettes.

Markedet bestemmer

Grunnen til at den er utsatt? Venke Knutson skrev følgende på sin blogg før helgen:

«Nå er det bestemt at vi skal utsette utgivelsen av plata. Igjen... Beklager, folkens. Sånn er denne bransjen litt. Man må følge med på når det passer seg best å gi ut noe i forhold til markedet. Så vi må vente litt til. Men den kommer!!:-) Og jeg gleder meg til dere skal få høre. Håper dere blir like glad av den som jeg blir...;-) Jeg holder dere oppdatert her så lenge.»

Plateselskapet Universal sier at ny slippedato for «Crush» vil bli 27. desember, og dermed kan den bli platen alle bytter til seg i romjulen.

Venke Knutson

  • Født i 1978 i Birkeland i Aust-Agder

  • Skrev kontrakt med Universal i 2003

  • Har gitt ut to plater

  • Har hatt hitene «Just a minute» samt «When the stars go blue», med Kurt Nilsen.

  • Er utdannet lærer