Nå frykter FBI og Los Angeles-politiet at Kevin Federlines liv kan være i stor fare, og har tatt opp jakten på leiemorderen.

De oppsiktsvekkende opplysningene kom frem i tv-programmet Entertainment Now, og nå svirrer ryktene i verdenspressen.

Federline, som for tiden kjemper med Britney Spears om foreldreretten til deres to barn, har ifølge flere kilder blitt kontaktet av FBI som ønsker å advare han om faren.

Da Kevin Federlines advokat, Gloria Allred i dag ble konfrontert med påstandene så hun sjokkert ut. Reporteren fra X17online.com undret om det kunne være Spears selv som hadde hyret inn leiemorderen, skrive Aftonbladet.se.

Spears-advokat trakk seg

Ifølge nettstedet tmz.com har Allred allerede bekreftet trusselen mot Federline.

Federlines talspersoner har foreløpig ikke ønsket å kommentere den eventuelle drapstrusselen.

Britney Spears som nylig ble gitt opp av sin advokat Laura Wasser i barnefordelingssaken har nå anskaffet seg en ny toppadvokat til å representere seg. Ifølge tmz.com var Spears en trøblete klient som nektet å høre på Wassers råd. Dermed har nå Marci Levine overtatt.

Livvakten vitner

I retten mandag vitnet eks-parets tidligere livvakt, Tony Barretto. Barretto ble sparket av Spears etter at han ved en anledning ikke hørte etter når hun ba han plukke om hatten hennes, har Kevin Federlines advokat Allred forklart.

Barretto valgte å vitne i saken fordi han selv har små barn og var ved flere anledninger redd for om parets to sønner var trygge i hjemmet, melder Aftonbladet.no.

Spears/Federline saken pågår nå i retten i Los Angeles.