Fridtjof Nilsen og Venke Knutson har vært ute en vinternatt før. Her fra en "instruksjonsvideo" de lagde tidligere i år, der Knutson viste hvordan man ikke skal ødelegge en romantisk aften.

OSLO: Slik høres det ut når programlederne Alexander Nyhagen og Fridtjof Nilsen intervjuer Venke Knutson på "Alex og Fridtjofs podcast" på iTunes.

Etter å ha laget 11 podcast-sendinger for TVNorge til programmet "Gøy på landet" med cirka 70.000 lyttere hver gang, satser Alexander Nyhagen og Fridtjof Nilsen alene.

Klikk på bildet øverst i saken for å høre lydklipp!

Skulle filmes

I Bladet mann prøvde Venke Knutson ut grensene i i 2007. Det angret hun imidlertid på senere.

— Det er så gøy at vi kunne ikke la være. Hva kunne være en bedre start enn en naken Venke Knutson, spør Aleaxander Nyhagen. - Og hun sa ja?

— Jeg turte ikke å spørre en gang, sier han, og forteller hvordan han måtte forlate rommet da makkeren og gitarist for Venke Knutson, Fridtjof Nilsen ringte henne opp og spurte.

— Fridtjof er en rimelig, skamløs fyr. Og det skulle ikke mye overtalelse til. Det eneste problemet var at Venke trodde programmet skulle filmes. Det artige er at hun ikke sa nei, humrer Aleaxander Nyhagen.

Naken på gangen

I programmet kler de to programlederne av seg i et rom. Venke Knutson sitter naken på gangen.

— Hun satt to meter unna - kliss naken på gangen. Det var en sånn stilletiende terrorbalanse. Hvis noen reiste seg var det full eksponering.

- Hvordan var det?

— Vi prøvde å forberede oss litt. Men det var 100 ganger verre. Og da bokseren skulle av...det var så vondt, du aner ikke. Jeg har i alle fall funnet ut at jeg aldri blir en sånn gruppesex-fyr som må døyve 50-års krisa på swingersklubb, ler han.

Naken med Venke

Fridtjof Nilsen og Venke Knutson har vært ute en vinternatt før. Her fra en "instruksjonsvideo" de lagde tidligere i år, der Knutson viste hvordan man ikke skal ødelegge en romantisk aften - i senga.

Det er sikkert hyggelig å være naken sammen med Venke Knutson, men hvorfor? — Man snakker om andre ting når man er naken, og på en annen måte. Spørsmålene høres annerledes ut, svarene også, sier han.

Venke Knutson sier i intervjuet at hun har grudd seg litt til programmet. Og gledet seg.

— Hva får jeg se, spør hun lattermildt de to intervjuerne.

— Min mann synes det er veldig spesielt, legger hun til.

Guri!!!

Og slik høres det ut når Venke Knutson kler seg splitter naken.

Hør klippet her:

— Guri, er dere helt splitter nakne? - Er ikke du?

— Jeg har ett lite plagg igjen, sier Venke Knutson.

— Si i fra når du er helt naken, Venke!

— Har vi låst alle dører?

- Ser du på deg selv i speilet, Venke?

— Ja. Jeg sitter naken i Alex sin leielighet, sier hun.

Reaksjoner

- Har dere fått mange reaksjoner?

— Ja, det er blitt mange. Min far, for eksempel. Han var en ivrig lytter, men vi har mistet han nå, humrer Nyhagen. Og så har jeg blitt ropt etter på gata. Det har jeg ikke opplevd før: Naknegutta, ropte de. Men jeg vet ikke om det er positivt, sier Nyhagen.

Venke Knutson ønsket ikke å kommentere intervjuet ytterligere overfor Fædrelandsvennen.

Hør hele hele intervjuet her