Mott The Hoople og Ian Hunter solo er en viktig del av rockehistorien. På tide å sjekke ut, om du ikke har gjort det før. Ian Hunter er 77 år nå, og han klarer fortsatt å lage nye låter som er interessante og fengende nok. Det viser han på «Fingers Crossed».

Ian Hunter platecover.jpg

Det kommersielle gjennombruddet til Mott The Hoople kom med låten, «All The Young Dudes» i 1972, skrevet av David Bowie. Albumene og klassikerne «Mott» og «The Hoople» var også litt inspirert av Bowie med rock’n roll-sirkus og glamrock a la «Ziggy Stardust». Etter hvert spilte gitarist Mick Ronson sammen med både Bowie og i store deler av Ian Hunter sin flotte solokarriere. Her synger Ian Hunter om Bowie og Ronson på den nydelige låten, «Dandy». Ian Hunter viser nok en gang klasse som sangskriver , men ikke fullt så mye som sanger. Naturlig nok, alderen tatt i betraktning. For oss som har fulgt denne utrolige artisten, er dette likevel en stor lytteopplevelse. Hør bare det glimrende tittelkuttet, og den litt selvironiske «You Can’t Live In The Past».

Denne mannen er en av de viktigste og beste artistene i rockehistorien, og han gjør det fortsatt bra. La oss krysse fingrene for at han får leve og lage nye låter en stund til.