— Det er disse tingene vi har prøvd på tidligere også, men vi har ikke fått det til. Vi tok med oss masse selvtillit fra forrige kamp, det gjør noe med stemningen. Samtidig har vi hatt en god treningsuke, noe jeg synes kom spesielt godt fram i den første halvtimen av kampen. Vi var fullstendig overlegne i de første 30, sa Vålerenga-spiss Mohammed Abdellaoue til NTB etter kampslutt.

Hjemmelaget kjørte over Ole Gunnar Solskjærs mannskap i førsteomgang og kunne tatt ledelsen allerede etter tre minutter. Et skudd av Ghayas Zahid ble reddet på strek av Vegard Forren.

Høyreback Robert Lundstrøm spilte en meget god førsteomgang for Rekdals mannskap og etter åtte minutter serverte han Mohammed Abdellaoue som satte inn 1-0. Svensken fortsatte å fosse framover på høyresiden og etter 15 minutter vasket laget fram et angrep som var nærmest identisk med det som endte med scoring. Denne gangen maktet imidlertid Molde-keeper Ethan Horvath å stå i veien for «Moa» sin avslutning og reddet til corner.

Men den påfølgende corneren kunne han gjøre lite med. Innsvingeren fra Rasmus Lindkvist fant hodet til Simon Larsen som satte inn 2-0. (©NTB)