— Det er en liten kvartett i Sverige som vi fortsetter å prate med, sier AEG Live sin Europa-sjef, David Campbell, til The Sun. Michael Jackson er død, og ved siden av tragedien er dette også en økonomisk katastrofe for konsertarrangøren AEG Live som hadde booket O2 Arena i London for 50 konserter. Det er ikke mange artister i verden som vil kunne skape en tilsvarende folkemønstring som det Jackson ville ha klart. Men svenske ABBA skulle nok fått fart på sakene, melder svenske Aftonbladet.

På direkte spørsmål fra den svenske avisen om hvordan man skal kunne fylle opp arenaen, svarer AEG Live at det føres samtaler med den populære svenske gruppen.

Men påstandene til konsertarrangøren tilbakevises av Björn Ulvaeus og Benny Anderssons talsperson, Görel Hanser. - De har ikke en gang vært i kontakt med ABBA-medlemmene, framholder han.

I fjor samlet Benny Andersson (62), Björn Ulvaeus (64), Anni-Frid Lyngstad (63) og Agnetha Fältskog (59) seg på samme scene for første gang på 25 år. Det skjedde i forbindelse med den svenske premieren på musikalfilmen «Mamma Mia! (©NTB)»