Demokratenes førstedame framhevet sin rolle som mor, kone og søster og ønsket å fortelle amerikanerne at hennes mann vil bli en usedvanlig president. Et par timer tidligere var det en kreftsyk Ted Kennedy som uventet entret scenen i Pepsi-senteret og med karakteristisk Kennedy-retorikk og kraftfull røst oppildnet de 4.000 demokratiske delegatene.Så sent som søndag var det ingen som trodde at Kennedy var sterk nok til å komme til Denver, og da han kom, var ingen sikre på om han var sterk nok til å tale før han insisterte på å gå ut på scenen.

— Ingenting skal holde meg borte fra dette veldige møtet i kveld, sa han og lovte å leve så lenge at han vil være på plass når Obama innsettes.

— Ted var fantastisk. Det var magisk med alle tilskuerne som ba for ham og skrek og hoppet opp og ned. Det ble litt av en forestilling, sier Peter Kelly til NTB utenfor Pepsi-senteret.

Michelle Obamas tale hadde som formål å fortelle noe om Barack Obama som privatperson. Hun mente at mannens raske karriere er en typisk amerikansk historie og at han deler verdiene til alle vanlige amerikanere. (©NTB)