Det franske laget ledet 2-0 etter første kamp i Tyskland, og derfor var tittelforsvarerens borteseier til ingen nytte. Aurélie Kaci ga PSG ledelsen allerede i det 6. minutt søndag, og tre mål ble ett for mye å hente inn.

To innbyttere vendte kampen for Wolfsburg. Martina Müller gjorde 1-1 i det 71. minutt, og da Zsanett Jakabfi sendte gjestene i ledelse tre minutter senere manglet bare ett mål på finalebillett.

Det manglet ikke sjanser. Hjemmekeeper Katarzyna Kiedrzynek måtte gjøre flere kvalifiserte redninger i sluttminuttene, men hun slapp ikke inn flere mål, og PSG kunne juble for finaleplass.

Caroline Graham Hansen spilte hele kampen for Wolfsburg.

Wolfsburg har vunnet mesterligaen de to siste årene, men må overlate tronen til et annet lag. 14. mai spiller Paris Saint-Germain mot Frankfurt på Ludwig-Jahn-Sportpark i Berlin. (©NTB)