Skuespilleren og trebarnsmoren Sarah Jessica Parker er for tiden å se på røde løpere i åletrange kjoler og skyhøye stiletthæler. For seks måneder siden ble hun og ektemannen foreldre igjen ved hjelp av en surrogatmor. Nå avslører stjernen at selv om hun ser glamorøs ut på filmpremierer, så har hun absolutt hendene fulle på hjemmefronten.– Det er den mest ultimate, overveldende opplevelse du kan tenke deg, uttalte skuespilleren til People da hun ble spurt om hvordan livet som tvillingmamma arter seg. Spørsmålet falt under New York-premieren på hennes nyeste film, «Did You Hear About the Morgans», mandag.

Hun understreker videre at livet er travelt – men bra – og at hennes sju år gamle sønn James Wilkie og tvillingene Marion og Tabitha kommer godt overens.

I sin nye film spiller Sarah Jessica Parker en kvinne som må gå under jorden og få beskyttelse etter å ha vitnet i en sak. På spørsmål om hva hun selv ville brakt med seg i en lignende situasjon, kom svaret kjapt: – Mine tre barn! Jeg ville sneket dem med meg inn i et fly eller en buss – eller en hestevogn for den saks skyld.

Samtidig passet hun på å avlive ryktene om et nært forestående brudd med mannen Matthew Broderick. – Jeg hadde absolutt satt pris på at ektemannen min også ble med, slo hun fast. (©NTB)