Det er nå godt over ett år siden Britney Spears sist opptrådte foran publikum. Torsdag var hun tilbake på scenen, denne gangen i Offenburg i Tyskland.

Det var i forbindelse med medieutdelingen Bambi awards at Spears kom på scenen for å framføre hitlåta «Womanizer» iført flosshatt, nettingstrømper, lakkstøvletter og ellers i det genrelle undertøyet.

– Virket nervøs

Kjendisblogger Perez Hilton har selvsagt fått med seg frøken Spears' comeback-opptreden og har følgende å melde fra Bambi awards:

– Hun sugde ikke. Hun var ikke storartet, men det var heller ikke flaut, skriver Hilton på sin blogg og fortsetter:

– Og hvis man tar med det faktum at vi syns hun ble presset til å gi ut dette albumet for tidlig, var hun fantastisk.

Videre melder Hilton at han syns Britney virket nervøs og var veldig stiv i første del av «Womanizer», men løsnet opp de siste 30-45 sekundene. Han mistenker også at Britney leppesynket, men kritiserer popstjernen for å danse for lite.

– Alt i alt: Ingenting å skamme seg over og forhåpentligvis vil hun bli bedre når hun får gjort flere av disse showene, konkluderer Hilton.

Se Britneys opptreden nederst i artikkelen

Playback eller ikke?

At Britney ikke sang selv, men brukte playback er Hiltons lesere delvis uenig i.

– Hun sang live. På slutten når hun foretar et løp og musikken stopper kan du høre henne puste mens hun smiler, skriver en kommentator ved navn «mjm».

– Hun sang til playback. Jeg kan absolutt skille mellom hennes livestemme og hennes opptakstemme, hevder «ShaylaRCakes».

Sist gang Britney «sang» og «danset» under utdelingen, gikk det ikke særlig bra. Det var under MTV Video music awards 2007, en opptreden som senere har blitt stemplet som katastrofal. Da Britney returnerte til VMA i 2008, håpet mange hun ville framføre en låt som sist. Men 26-åringen droppet det hele og kom bare på scenen for å motta sine tre priser.

Pink sang også

Britney Spears vant også en pris under Bambi awards: Beste internasjonale popstjerne. Andre celebriteter som hadde tatt turen innom utdelingen var Karl Lagerfeld, Keanu Reeves, Pink, Leona Lewis, Meg Ryen og Tommy Hilfiger.

Foto: Reuters/Scanpix