Mjøndalens opprykksambisjoner fikk dermed et skudd for baugen allerede i den andre serierunden. Laget åpnet med 3-1 over Kristiansund for en uke siden, men denne gangen var det Bengt Sæternes' utvalgte som dominerte.

Med seieren tok Sandnes Ulfs seg opp til tredjeplassen med fire poeng. Åsane og Levanger topper med sine seks.

Kent Håvard Eriksen åpnet scoringene da han satte sitt annet mål for sesongen. Han avsluttet et flott angrep med å skru ballen utenfor Mjøndalens-målvakt Marco Priis Jørgensens rekkevidde. Da var det bare gått to minutter av kampen.

Før det var gått et kvarter hadde svenske Pontus Engblom økt til 2-0. Han var våkent inne i feltet og satte en retur fra Jørgensen.

Sandnes Ulfs svenske fikk muligheten igjen da han kom alene med målvakten etter 38 minutter. Han feilet ikke og hjemmelaget gikk til pause med 3-0-ledelse. (©NTB)