Nordmannen skal etter rapportene slite med en liten skade.

Mark Noble ga London-klubben ledelsen på straffe etter 45 minutter, men Denis Alibec skapte spenning før returoppgjøret med sin utligning etter 83 minutter.

Markus Henriksen spilte hele kampen da AZ hadde få problemer med å slå serbiske Vojvodina 3-0 borte, Stijn Wuytens ga laget ledelsen etter 32 minutter før tidligere LSK-spiss Fred Friday scoret like før lagene til gikk til pause.

Wuytens scoret sitt andre og nærmest sikret AZ avansement med sin 3-0-scoring etter 80 minutter.

Gustav Mendonca Wikheim var ikke i kamptroppen da Gent slo makedonske Shkendija 2-1 hjemme. Besart Ibraimi ga gjestene ledelsen etter kun ni minutter, men Thomas Matton utlignet like før pause. Kalifa Coulibaly sikret Gent-seier og et godt utgangspunkt før bortemøtet med sin scoring på overtid. (©NTB)