Pamela Anderson forteller nå at hun var langt unna da hennes tidligere ektemenn Kid Rock og Tommy Lee røk uklar søndag.Kontroversen fant sted under MTV Video Music Awards i Las Vegas, og da Anderson besøkte Ellen DeGeneres talkshow onsdag, sa hun at hun interesserer seg lite for hva de to bedriver — ikke minst fordi hun har en ny mann i sikte: En berømt pokerspiller.

Under MTV-showet ankom hun sammen med sin Las Vegas-kollega Hans Klok, men havnet etter en stund på fanget til rebellen Tommy Lee. Om denne hendelsen, uttalte Anderson til DeGeneres: «Han dro meg ned på fanget og klapset meg på rumpa». «Var det greit for deg?», spurte DeGeneres. «Ja, det var helt ok. Hva kan du gjøre, gutter er gutter», spøkte skuespilleren.

Blondinen avslørte videre at hun har en ny romanse på gang. Men det eneste hun ville si, var at han hennes nye flamme er profesjonell pokerspiller og utrolig romantisk. Hun ville ikke avsløre karens navn og avkreftet at det var noen ny forlovelse på gang. «Kanskje blir vi aldri forlovet heller, men vi er forelsket og det er veldig fint».

Mandag reagerte politiet på sammenstøtet mellom Kid Rock og Tommy Lee. Kid Rock ble oppsøkt i Las Vegas, og fikk overlevert en stevning (innkallelse til å møte i retten, red. anm.), ifølge AFP. Det skal ifølge nyhetsbyrået være Kid Rock som gikk løs på Tommy Lee.

Rock og Anderson leverte inn skilsmissepapirer i fjor etter et fire måneder langt ekteskap, mens Lee og Anderson skilte seg i 1998 - etter å ha giftet seg i 1995. (©NTB)