«Beggin'» kom i norske platebutikker i oktober og har nå passert 25.000 solgte singler. Dermed kan Madcon innehente dobbel platina for hitlåta som ennå spilles for fullt i landets radiostasjoner.

Dette skriver plateselskapet Bonnier Amigo i en pressemelding fredag.

Troner hitlista «Beggin'» har til sammen vært på VG-lista i sju uker. I uke 44 lå sangen som nummer to, men i de påfølgende seks ukene har den tronet øverst på hitlista.

Madcon har også lagt ut musikkvideoen til «Beggin» på You Tube, som til nå har blitt sett av 220.000. Se Madcons musikkvideo her

Unik rekord for album Men det er ikke bare Madcons singel som gjør det bra. Også plata rives ut av butikkhyllene. «So dark the con of man» kom for salg 3. desember og solgte til gull første salgsdag.

I løpet av første salgsuke har albumet også kvalifisert seg til platina, noe som er rekord. Aldri før har norske artister innenfor hip hop-sjangeren solgt til plantina.

Salgstallet for «So dark the con of man» ligger i øyeblikket på 40.000 etter ti salgsdager og befinner seg på tredje plass på VG-lista topp 40, passert av Secret Garden og Jan Werners album.

Coverlåt Og selv om man kanskje skulle trodd at raplåta «Beggin'» var tilpasset den yngre generasjonen, kan den nok også falle i smak hos de som er litt eldre.

Madcons suksesslåt tilhører nemlig ikke egentlig Tshawe og Yosef, men er en coverlåt fra 60-talls gruppa The Four seasons.

De ga ut låta i 1967. Og det er ikke bare Madcon som har sluppet en coverversjon av «Beggin'» i 2007. I juni ga den franske musikeren Pilooski ut sin redigerte utgave. Pilooskis versjon fikk 32. plass som beste plassering på Storbritannias hitliste, men gikk helt til topps på UK Dance chart.