Mens Se og Hør må svare for seg her på berget, går saken mot Hello! nå til høyeste rettsinstans i Storbritannia. Men der er det det konkurrerende kjendisbladet OK! som krever erstatning — og ikke akter å gi seg, selv etter seks år.OK! hadde nemlig inngått en eksklusiv fotoavtale med Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones da de giftet seg 18. november 2000 i New York. Men Hello! var ute med kameraene sine og klarte å knipse Hollywood-paret i bryllupsstasen.

Saken har rullet og gått i rettssalene siden. I 2003 var den oppe i britisk høyesterett. Der ble Hello! dømt til å betale en skadeserstatning til OK! samt saksomkostningene - i alt 25 millioner kroner. Også Zeta-Jones og Douglas fikk sin erstatning, 185.000 kroner, etter at Catherine i retten uttalte at hun hadde følt bildene som et «overgrep» og at de var «lite flatterende».

Men Hello! anket, og fikk medhold i ankesaken i 2004. Dermed fikk OK! beskjed om å betale tilbake det de hadde fått fra Hello!, ifølge nyhetsbyrået AP. Ekteparet er derimot ferdig med saken, og fikk beholde sin erstatningssum. Men OK! gir seg ikke, og nå skal fem dommere - de såkalte «lovlordene» som sitter i det britiske Overhuset og er Storbritannias høyeste rettsinstans - avgjøre det en gang for alle.

Til AP sier OK!s advokat at kjendisparet inngikk avtalen med bladet for å beholde sitt privatliv.

— Dette omfattet at risikoen for forstyrrelse i bryllupet ble redusert, og dels også for å kontrollere hva som kom på trykk i forhold til deres profesjonelle karrierer, sier advokat Richard Millett. (©NTB)