KRISTIANSAND: Stein i veien

2235: Like nord for Mosby lå en stein på størrelse med en fotball midt i veien. Politiet fjernet steinen.

FLEKKEFJORD: Fikk bot for manglende vest

18.00: Politiet i Flekkefjord sjekket 22 båter under en kontroll i dag. Tre personer fikk forenklet forelegg for manglende flyteplagg.

SØGNE: Beslagla ulovlige teiner

16.30: Kystvakta har tatt beslag i 15 ulovlig satte teiner i Søgne-skjærgården.

SØGNE: Kjørte for fort i båt

16.00: Politiet har igjen hatt kontroll i skjærgården utenfor Søgne. De kontrollerte ti båter. To førere fikk forenklet forelegg etter å ha holdt for stor fart.

KRISTIANSAND: Trafikkontroll

UP har hatt trafikkontroll på fylkesvei 453 Ålefjærveien onsdag formiddag. Det ble delt ut 24 forenklede forelegg, og tatt et førerkortbeslag. Sistnevnte ble tatt i 76 km/t i 50-sone.

GRIMSTAD: Bilbrann

12.04: Grimstad brannvesen rykket ut til en bilbrann ved Østerhusmonen. Brannen ble slukket uten at det rakk å spre seg.

SØGNE: Drivende jolle

10.40: En drivende jolle er funnet utenfor Trysfjorden. Eier bes ta kontakt med politiet.

FLEKKEFJORD: Tunnel stengt

07.33: Statens vegvesen melder om at Skjeggestadtunnelen på E39 er stengt, på grunn av tekniske problemer. Like før 08. 30 er tunnelen igjen åpnet for trafikk.

VEGÅRSHEI: Funnet hund

03.34: En lysebrun og hvit hund med brunt halsbånd er funnet og tatt vare på. Eier kan ringe politiet på 02800.

RISØR: Brann i enebolig

03.10: Melding om brann i enebolig ved Bossvik. Nødetatene rykker ut til stedet. Opplysninger om at beboere skal være ute av bygget. En time senere er brannen slukket, og det ryker fremdeles fra huset.

– Det var to personer i huset da det begynte å brenne, og disse kom seg ut på egenhånd. Vi kan foreløpig ikke si noe om årsak, og ikke om det er større materielle skader, sier Sverre Birkeland, politiets operasjonsleder, til Fædrelandsvennen.

Saken etterforskes videre.