Onsdag slo Lysbakken fast at alle relevante dokumenter var lagt fram for offentligheten. Det viste seg å være feil. Dagbladet kunne fredag fortelle om en e-post fra statssekretær Henriette Westhrin som Lysbakken tidligere har benektet eksistensen av.

— At vi ikke fant denne selv viser at vår gjennomgang av sakens dokumenter ikke har vært god nok. Jeg har derfor satt i gang en ny, fullstendig gjennomgang, og bedt om bistand fra datakyndig personell fra Departementenes servicesenter (DSS) for å sikre at søkene har den nødvendige kvalitet, uttaler Lysbakken til NTB fredag kveld.

— Mailen bringer ikke noe nytt i saken. Innholdet i den er i tråd med de opplysningene jeg allerede har gitt Stortinget, framholder Lysbakken, som understreker at nye eventuelle dokumentfunn vil bli offentliggjort.

— Hvis vi finner flere dokumenter som kan være relevante for saksbehandlingen, vil de selvsagt også bli oversendt Stortinget og offentliggjort i tråd med den åpenhetslinjen vi har praktisert i denne saken, sier han. (©NTB)