Stella Mwangi (25) ble kjent i hele Norge da hun vant Melodi Grand Prix i ifjor. Hun er i dag en kjent artist både i Norge og i Kenya

Faren Jeff Mwangi kom til Norge i 1991 fra Kenya med sin familie. I går ble han drept i bilulykken der bilføreren stakk fra stedet ved Herregårdshuset på Dal, melder Mwangis plateselskap EMI, skriver aftenposten.no.

— Viktigste støttespiller

- Det er med stor sorg vi meddeler at faren til Stella Mwangi, Jeff Mwangi Kwirikia, døde etter en påkjørsel i går ettermiddag, skriver plateselskapet i en pressemelding.

— Han har vært en av Stellas aller viktigste støttespillere gjennom hele livet og ikke minst det siste året.

Vi ber om at dere viser respekt for de etterlatte og pårørende - og spesielt lar Stella være i fred i denne ufattelige, vonde og sørgelige tiden, skriver plateselskapet.

EMI Music, Stellas management og Stella med familie kommer ikke til å kommentere saken ytterligere.

Etterlyser varebil

Politiet fikk beskjed om ulykken cirka klokken 14.10 tirsdag ettermiddag. Lensmann Morten Huuse sier politiet i Ullensaker har fått inn mange tips.

— Vi har nå flere vitner som har sett en liten, mørk eller sort varebil av typen Berlingo eller Partner. Vitner har sett en slik bil kjøre fra Dal mot Råholt med en mannsperson bak rattet. Skadene på bilen har vært betydelige, sier Huuse.

- Bilen har en betydelig skade i høyre del av frontruten, muligens også andre skader i fronten på høyre side, sier Huse.

Artisten Stella Mwangi mistet sin far i en trafikkulykke i går.