— Jeg vil ikke ha noe med Carola Camp å gjøre, sier legesekretæren Carola Camp ( 42) til den svenske dagsavisen Expressen.

Bakgrunnen for den noe besynderlige navnekrangelen som i de siste dagene har preget svenske medier er artisten Carola Häggkvists trenings -og fitness-camp med navnet Carola Camp. Navnet er registrert både hos Bolagsverket og patentert hos patent -och registreringsverket.

Leste negative saker tilknyttet navnet på nett

Problemet er bare det at schläger-dronningens management ikke har gjort hjemmeleksene sine og sjekket om navnet faktisk tilhører noen. Det gjør det.

Privatpersonen Carola Camp som til daglig er legesekretær, ble første gang gjort oppmerksom på navnebruken for halvannet år siden.

— Jeg jobbet som skolelærer på den tiden, sier Carola Camp til Expressen.

— En elev kom og fortalte meg at det sto mange slemme saker om meg på internett. Og riktig nok. Det fantes en hel drøss med negative saker som var knyttet til mitt navn.

Camp eller Camp - det er spørsmålet

Det var selvsagt ikke Carola Camp de negative sakene var knyttet til, men Carola Häggkvists musikk, trenings -og fitness-camp med samme navn.

— Jeg har forsøkt gjentatte ganger å få tak i Carola, sier Carola Camp. - Men jeg fikk aldri noen tilbakemeldinger.

Men til slutt - etter halvannet år - kom endelig et svar fra schläger-dronningens management.

— De skrev at dette kunne de ikke ta hensyn til, sier Carola Camp.

Carola Camp ( personen) vil nå at Carola Camp ( varemerket) endrer sitt navn slik at hun kan få «tilbake» sitt eget.

— Det ville vært fint. Det er jo faktisk navnet mitt, sier Carola Camp.

Det hører også med til historien at Expressen har forsøkt å få fatt i både Carola Häggkvist og Carola Musikprodution for en kommentar - forgjeves de også.