OSLO: — En kruttkrukke med bløde konsonanter, men beinhard rock! Svett og testosteronfylt dødpunk. Kristiansandskidsa er ålreit!

Slik blir Honningbarna beskrevet i en pressemelding sendt ut av Norwegian Wood. De stadig fremadstormende unge herrene far Kristiansand får nok en mulighet til å vise hva de duger til for et stort publikum under årets Norwegian Wood festival i Frognerbadet 10. - 13. juni.

Bandet er booket til å spille på Norwegian Underwood-scenen 12. juni, sammen med Casa Murilo, Jack Dalton og Blood Command.

Foto: Myspace

Nok et sørlandsband får muligheten til å verve fans dagen etter. Phoan Joan er til daglig basert i Oslo, men består i bunn og grunn av tre jenter fra det blide Sørland.

De to lokale rockehåpene er sammen med seks andre band stemt frem av lytterne på NRK P3 gjennom deres "Urørt"-konsept. I alt 383 bidrag var påmeldt i konkurransen, så de gjeve spillejobbene hang høyt.

En annen sørlending som stiller på Norwegian Wood denne sommeren er plateaktuelle Kjetil Grande. Med sitt nye band representerer han Kristiansand på festivalens hovedscene i Frognerbadet 12. juni.