En gang i tiden var de et fast innslag på Hollywoods røde løpere: Langbeinte Nicole Kidman og hennes noe lavere, men alltid glisende ektemann, Tom Cruise. Men siden bruddet for fem år siden, har de ikke vært å se i hverandres nærvær, verken på Oscar-fester eller andre filmtilstelninger. Bruddet var omgitt av mystikk. Ingen av de to ville ut med hva som var årsaken til den bitre avskjeden, og alt fra utroskap til uenigheter når det gjelder trosspørsmål, fikk skylden i pressen.

Men nå ser det ut til at de kalde følelsene begynner å anta enn annen, litt mer vennlig form, skal vi tro den australske avisen Daily Telegraph. Her hevdes det i alle fall at de to braste sammen på en etterfest som ble arrangert etter Oscar-utdelingen 25. februar. De kom begge med sine nye ektefeller, henholdsvis Keith Urban og Katie Holmes, til Vanity Fair-festen i Los Angeles.

Og da de fire møttes, ble det heller ikke med et kjapt «hallo». Ifølge Daily Telegraph ble «firkløveret» stående og konversere i hele tjue minutter. Øyenvitner uttaler til den australske avisen at det hele så «både gemyttlig og humørfylt ut» og «smilene ville ingen ende ta».

Og selv de mest berømte VIP-gjestene skal ha stoppet opp og gispet over den synlige gjensynsgleden som boblet over da Tom Cruise og Nicole Kidman møtte hverandre igjen. (©NTB)