I forrige uke trakk «Ungkaren 20 vs 40» 195.000 seere mens «Glamourjentene» på samme kanal trakk 110.000 seere. Ungkarens bravader sendes parallelt med TV3s «Paradise hotel», og foreløpig er det sistnevnte som har trukket flest seere. Denne torsdagen har TV Norge valgt å gjøre en vri, forteller informasjonskonsulent Thea Lund Kristoffersen i TV Norge.

– Ja, det stemmer at Ungkaren flyttes en time frem denne uken og Glamourjentene forskyves en uke frem. Vi ønsker å gi seerne en helaften med «Ungkaren», der de får servert tvisten og dermed blir introdusert for to nye jenter, opplyser hun.

Dobbel ungkar

TV Norge viser dermed en dobbelepisode med «Ungkaren». I episoden får ungkaren Jørgen Festervoll gleden av å få med seg fire av ungkarskvinnene på hver deres temadate der de får i oppgave å vise nye sider av seg selv. I episoden skal jentene i tillegg flytte inn i damenes villa, noe som ikke foregår uten problemer. Kanalen lover også at «alle seg et stort sjokk hjemme i villaen, idet deres største frykt blir til virkelighet».

Hard velkomst i Paradis

Trønderen Alexander Aasen (20) kommer ny i kveldens Paradise Hotel-episode, og han får etter eget sigende en brutal velkomst.

– Jeg fikk et tips om hvilken jente jeg skulle velge. Det ble en hard start, sier Aasen som sjekker inn i kveldens episode på TV3. Han kan selvsagt ikke røpe for mye av det som skjer, men sier han er spent på å se seg selv.

– Det blir helt vilt å se seg selv på tv. Helt surrealistisk.

– Spist er spist

Aasen hadde sett litt av den danske utgaven av «Paradise Hotel», og visste sånn settt hva han gikk til. Han er spent på kveldens episode, på hva som er klippet bort og ikke.

– Det var veldig mye som skjedde fra starten av. Mye skit. Men det som skjedde skjedde. Det som er spist er spist, sier han.

Men han er ikke så redd for å ha fått svertet ryktet sitt.

– Bedre å angre

– Hehe. Nei. Det er bedre å ha gjort noe du angrer på enn å ikke ha gjort noe i det hele tatt, flirer han.

– Men vi får se hvordan det blir på tv. Jeg tar det med et smil.

Om det blir sex på tv vil han ikke ut med. Men oppsummerer:

– Man glemmer kamearet til tider.

Trøndere

Aasen er ikke den første trønderen i «Paradise Hotel». Han tror lynnet er forklaringen på at trønderne passer inn.

– Trøndersk dialekt på tv er fælt, men nordlendinger og trøndere passer godt sammen med alle slags folk.

Tenk deg om

– Ville du anbefalt andre å melde seg på «Paradise Hotel»?

– Man må tenke seg om før man hopper i det.

Uansett. Det er liten sjanse for at du ser Alexander Aasen på noe nytt reality-program.

– Det blir ikke mer reality på meg, sier han.