— Kjære alle sammen. Den valgkampen vi nettopp har lagt bak oss er en av de mest spesielle valgkampene Arbeiderpartiet noensinne har gjennomført. Vi startet i dyp sorg, vi startet utmattet tomme og slitne. Og mest av alt, så startet vi valgkampen med en veldig sterk følelse av at det var noen som manglet. Noen av våre beste tillitsvalgte, noen av våre fremste listekandidater og noen av våre mest aktive valgmedarbeider manglet, sa Stoltenberg til de fremmøtte Ap-medlemmene i Folkets Hus.

— Likevel har vi gjennomført en valgkamp det står stor respekt av. Og derfor sier jeg til dere i kveld: Uansett valgresultat så kan vi som parti og bevegelse stå oppreist og si at vi seiret, sa statsministeren og fikk høye klappsalver i retur.

— Vi har seiret fordi vi reiste oss og stod løpet ut. Det har vært tusenvis av stands, vi har delt ut titusener av roser. Det har vært valgaksjoner over hele landet. Det er Ap på sitt aller beste, den valgkampen vi har gjennomført, lød Stoltenbergs oppsummering av valgkampen.

— Jeg kan med hånden på hjertet si at aldri har jeg vært mer stolt av å tilhøre Arbeiderpartiet og bevegelsen i akkurat disse dager.