For selv om Paris Hilton tidligere er kåret til årets verste hundeeier, så fikk hun fullstendig bakoversveis da Heather Mills — snart Paul McCartneys ekskone - viste henne grusomme videoer fra pelsindustrien i Østen.Heather, som selv er en innbitt dyrevernaktivist, hadde en høyst utrivelig videokveld hjemme nylig. Der viste hun filmer som den amerikanske dyrevernorganisasjonen PETA hadde tatt opp - som viser hvordan hunder blir flådd levende for sin pels.

Nå har Paris Hilton sverget på at hun aldri mer skal bruke pels igjen, og er også blitt skeptisk til kunstpels, fordi den ifølge Heather visstnok kan inneholde hunde- og kattehår.

— Paris bruker ikke pels, og hun vil heller ikke bruke såkalt kunstig pels heller nå som hun vet at den kan komme fra levende dyr. Hun er takknemlig for at Heather har informert oss om dette grusomme temaet, sier talsmannen til Paris Hilton, Elliot Mintz.

Det er uvisst om Paris kommer til å gå like langt som Pamela Anderson i sin pelsmotstand: Pamela har nemlig proklamert at hun skal kle seg naken i butikkvinduet til Stella McCartney i London for å protestere mot pelshandelen.

For selv om Pauls datter privat har vist liten begeistring for farens nye kone, så deler de samme kampsak - nemlig dyrevern. (©NTB)