De lover så godt før de kommer til makta. Det er stadig de syke og eldre som er taperne. I Audnedal la de ned sykehjemmet på Konsmo og flytta alle opp til Byremo. På toppen av det hele flytta de legekontoret på Byremo ut til Konsmo. Forstå det den som kan. Hvis noen av de eldre må til lege, så må de fraktes til Konsmo eller så må legen opp til Byremo.

Tre mil til legekontoret

For oss som bor øverst i kommunen er det nesten tre mil til legekontoret. Så flere reiser heler til nabokommunene, for det er mye kortere. Oppgradering av de kommunale veiene har de også snakka om i flere år, men ingenting er blitt gjort. Ettersom folk har sagt, så har det stått på de kommunale sidene at det var satt av penger til Øvre Flottorpsveien i 2014. Nå er snart 2015 forbi, og ingenting er gjort. Store ord, lite gjort.

De skryter av at det er så godt å bo i Audnedal, men det var mye bedre før. Når jeg flytta tilbake fra Stavanger i 1979 var det mye bedre legevaktordning. Ble noen syke etter kontortid kom legen på hjemmebesøk, en slapp å kjøre flere mil for å få hjelp.

Må til Mandal

Nå må en til Mandal etter klokken 11 på kvelden. Hadde barna mine vært små i dag, da hadde jeg aldri bosatt meg i Audnedal. For en tid siden kunne man lese i Fædrelandsvennen at i sju av femten kommuner opplevde de nedgang i folketallet. Folk bosatte seg i byer og tettbygde strøk. Politikerne kan ikke vente noe anna. Så få en bare håpe på bedre tider nå som valget er over.