Triumfen kom mye takket være Håvard Storbæks innleggsfot. Han var mannen bak begge crossballene som førte til Odd-scoringer kort tid etter pause.

Molde tok ledelsen i det 41. minutt og øynet sin første eliteserieseier noensinne i Skien. Per Egil Flo slo et godt innlegg, og like presis var headingen til Daniel Berg Hestad. Han knuste Thomas Grøgaard i luften og scoret sitt første mål siden tilsvarende kamp i fjor.

Muligens hadde Dag-Eilev Fagermo delt noen kloke ord med sine spillere i pausen. Etter sidebytte tok det knappe fem minutter før lagene var likt. Moldes midtstopperduo sørget for å ta ut Frode Johnsen i midten av feltet, men glemte Elbasan Rashani ved bakre stolpe. Han hamret Storbæks crosser opp i nettaket via keeper Ørjan Nyland.

Ledermålet kom tre minutter senere og var nærmest en kopi av det første. Storbæks ball gikk gjennom feltet, og denne gangen var det Jone Samuelsen som skled inn ved lengste stolpe og ordnet 2-1. Molde var lettere rystet, men hevet seg utover i omgangen. Tross et par brukbare muligheter ble det ikke flere scoringer. Innbytter Fredrik Gulbrandsen var nærmest for gjestene, men spissen fikk ikke skikkelig dreis på avslutningen fra god posisjon og sendte ballen like utenfor. (©NTB)