Ghayas Zahid scoret kampens eneste mål etter 19 minutter, og sikret Vålerenga tre viktige poeng. I annen omgang spilte hjemmelaget seg flere ganger til sjanser, men klarte ikke å øke ledelsen.

Gjestene fikk kampens første store sjanse allerede etter seks minutter. Zdenek Ondrasek spilte gjennom Gjermund Åsen, som alene med keeper Sascha Burchert avsluttet i tverrliggeren.

Etter det var det hjemmelaget som ville mest, men de kom ikke til noen sjanser før scoringen. Christian Grindheim fant Zahid, som stormet fram med ballen ute på venstrekanten. Han trakk inn mot mål, fintet av Christian Landu Landu, før han avsluttet i venstre hjørne. Keeper Pål Vestly Heigre klarte ikke å redde, og det sto 1-0 til hjemmelaget.

Det var Zahids femte eliteseriemål denne sesongen. Fem minutter før pause fikk Vålerenga og Zahid en ny mulighet, men avslutningen gikk til side for mål.

Robert Lundström ble hentet fra svenske Sundsvall i slutten av juli, og fikk fredag debuten for sin nye klubb. Det samme fikk Melker Hallberg, som ble hentet til klubben på lån fra italienske Udinese torsdag, og ble byttet inn etter 50 minutter mot Tromsø. (©NTB)