Onsdag formiddag skrev nemlig Bård Wiggen under på kontrakten som binder ham til FC København de neste tre årene.

Jeg ønsket Bård fordi han har god erfaring på spilleutvikling, og jeg vet at han er dyktig på feltet. Dessuten virker han som en omgjengelig fyr, og det er viktig å ta de rette sosiale signalene når man skal jobbe med en spillergruppe, sier Ståle Solbakken til fvn.no.

Starts toppspillerutvikler slutter dermed i Start etter å ha jobbet for klubben i åtte år.

— Bård har vært en lojal og utrolig god medarbeider for oss, som det er synd at forsvinner, sier Starts administrerende direktør Jan Oddvar Skisland til fvn.no.

Trønderen Wiggen har vært både talentutvikler, assistenttrener og hovedtrener i Start i løpet av sin tid i klubben. Nå blir han FCK-trener Ståle Solbakkens høyre hånd i det som regnes som Skandinavias beste fotballklubb.- Jeg ser på dette som en riktig utfordring. Det skal bli spennende å være i en internasjonal fotballklubb, sier Wiggen til Starts hjemmeside.

Videre sier han:

— Jeg må understreke at jeg har hatt noen fantastiske år i Start. Og det har vært utrolig spennende å få jobbe med unge talenter i klubben. Jeg vil fortsatt ha god kontakt med Start. Jeg ser heller ikke bort fra at jeg kan komme tilbake til klubben, og da vil jeg ha med meg referanser fra utlandet, sier Wiggen.