Verdens dyreste fotballspiller har fått en drømmestart i Real Madrid. Portugiserer har to mål på like mange seriekamper og fulgte opp med en dobbel i sin Mesterligadebut for spanjolene.

Mens gamleklubben Manchester United slet seg til ett mål og seier i Istanbul, viste Cristiano Ronaldo frem skuddfoten i Sveits .

Real Madrid banket Zürich 5-2, og Ronaldo var svært sentral.

Han startet scoringsballet etter 27 minutter. Frisparket fra 25 meter var en perle og et kunststykke verdt inngangsbilletten alene.

Raul ordnet 2-0 etter 34 minutter, før Gonzalo Higuain ordnet 3-0 rett før pause. Da trodde alle at kampen var over.

Men vertene ga ikke opp. Xavier Margairaz reduserte til 1-3 på straffe etter 64 minutter, før Silvan Aegerter scoret sveitsernes andre etter 65 minutter.

Men to sene mål av Real fjernet all tvil. Først Ronaldo etter 89 minutter, med et frispark som gikk rett på keeper — boksingen holdt ikke mål. Guti fikk æren av å sette inn 5-2. Les også: