Etter at Real Madrids superstjerner tidligere på dagen slo Celta Vigo 3-1, var det opp til Real Madrid Castilla, med Martin Ødegaard på banen fra start, å følge opp.

Castillas trener Zinedine Zidane startet med Ødegaard på høyre kant i en 4-5-1-formasjon, hvor nordmannen stadig valgte å drive innover i banen.

Rolig start på kampen

Kampen startet rolig, uten de helt store sjansene. Halvtimen var spilt da Martin Ødegaard ble løpt ned og fikk seg en smell, men nordmannen klarte å riste det av seg.

Castilla fikk en kjempesjanse like før pause da Aleix Febas kom alene med keeper, men han ble stoppet i siste liten.

Moroa skulle dog først komme i den andre omgangen. Ødegaard var gjennom hele kampen mye involvert i Castillas offensive spill, og Ødegaard var også sentral da Zidanes gutter tok ledelsen. Ødegaard startet angrepet som til slutt fant Mariano som satte inn ledelsen for hjemmelaget.

Ødegaard-show

Like etter utlignet Pellegrina for UD Socuéllamos, og det så lenge ut til at det skulle bli sluttresultatet.

Så skulle Mariano vise seg fram igjen. Spissen knuste stopperen i lufta, og stanget inn 2-1. Minuttet etter var det tid for Ødegaard-show. 16-åringen dro seg forbi to mann, før han med en lekker tofotsfintes spilte gjennom Mariano som med sitt tredje mål for kvelden satte inn seiersmålet.

– Glimrende gjort av Martin Ødegaard, utbrøt Real Madrid TV-kommentator Daniel Asenjo etter scoringen.