Elverum leverte en dårlig 1. omgang og lå under med 9-14 ved pause. Laget skjerpet seg betraktelig i annen omgang, og var også nær ved å ta alle poengene i kampen.

Elverum ledet 27-26 med et par minutter igjen å spille. Med litt mer kynisme og flyt kunne man fått seireren, men rumenerne fikk sin utlignet og gikk opp i 28-27 etter at Nikolaj V. Mehl hadde avsluttet med et svakt skudd over for hjemmelaget.

Med få sekunder igjen av kampen satte André Lindboe inn 28-28 til stor jubel blant hjemmefansen. Han ble også hedmarkingenes toppscorer med seks mål.

Elverum innledet mesterligaen med seier borte mot Schaffhausen, men har siden gått på klare tap for danske Skjern og Metalurg Skopje.

Neste kamper for Elverum blir hjemme (18/10) og borte (24/10) mot ukrainske Zaporozje.