Den velinformerte spanske avisen Marca skriver at det mandag var et møte mellom Real Madrids trener Carlo Ancelotti og president Florentino Perez. Avisen skriver videre at det blir pressekonferanse klokken 19.00. På denne pressekonferansen er det ventet at beskjeden kommer om at Ancelotti ikke får fortsette i Real Madrid.

Real måtte se seg slått i kampen om La Liga-gullet av Barcelona. Suksess ble det heller ikke i Champions League, og dermed er det trolig over og ut for italienske Carlo Ancelotti.

Ancelotti har ledet klubber som Juventus, Milan, Chelsea og PSG, før han sommeren 2013 erstattet Jose Mourinho i Real Madrid.

Lørdag ga Ancelotti seriedebuten til Martin Ødegaard i sesongavslutningen mot Getafe, en kamp Real vant 7-3. Stjernespilleren Cristiano Ronaldo gikk ut med solid støtte til Ancelotti i sosiale medier, men dette ser altså ikke ut til å overbevise Real-ledelsen.

Etter lørdagens 7-3-seier mot Getafe fikk italieneren mange spørsmål om sin framtid.

– Framtiden er klar. Jeg fortsetter enten her i Real Madrid eller jeg tar ett års pause. Jeg tror vi skal i møter neste i neste uke for å bringe klarhet i klubbens framtidsplaner. Slik er fotballen, spesielt i en klubb som Real Madrid er det vanlig at det stilles spørsmål etter en sesong der det ikke gikk så bra, sa Ancelotti.

– Jeg vil bli. Dersom klubber sier jeg ikke kan det, blir jeg ikke glad. Men slike ting skjer ofte i fotballen, og det vil ikke være første gang det skjer her. Jeg har selv opplevd dette i Juventus, Chelsea og PSG, hvor jeg ble bedt om å gå, sa Ancelotti.