Ola Kamara (25) er klar for spill i MFK-trøya i 2015-sesongen. Den tidligere Strømsgodset-spilleren er utlånt til Molde FK fra Austria Wien hele denne sesongen, og har allerede sluttet seg til MFK-troppen i Spania.

— Det er riktig, Ola var med på treningsøkta i formiddag, bekrefter MFK-trener Tor Ole Skullerud til Rbnett.

MFK-troppen var på plass i Campoamor tirsdag - der laget også bodde og trente under den første treningsleiren forrige vinter.

— Ola Kamara var i A-landslagstroppen i den perioden jeg var i trenerteamet der, og er en spillertype som vi diskuterte da jeg ble MFK-trener for ett år siden. Da sjansen dukket opp nå, var det opplagt at vi ville melde vår interesse, sier MFK-treneren til Rbnett.

Han betegner Kamara som svært hardtarbeidende spiss, med stor løpskapasitet både offensivt og defensivt. Han betegner spissen som fysisk sterk, med høy treningsmoral.

— Han er en typisk "bakromsspiss" og har utviklet scoringsferdighetene sine, legger Skullerud til..

Ola Kamara spilte for Strømsgodset fra 2009 til 2012, og var også på utlån til drammensklubben i 2013. I mellomtida hadde han vært innom SV Ried i Østerrike og tyske 1860 München. I de to periodene i Godset noterte han seg for 44 scoringer på 100 kamper. Etter låneperioden i Godset har han spilt for Austria Wien, der han står bokført med 23 kamper og to scoringer.

Den finske backen Janne Saksela (21), fra Rovaniemi, slutter seg også til MFK-troppen i Spania i løpet av onsdagen. Han skal prøvespille for klubben.