Tyske Bastian Schweinsteiger synes å være inne i varmen igjen i United. Mandag var han med på A-lagets trening.

Det er bare gått noen dager siden han ble utelatt da United skulle ta det offisielle bildet av troppen for 2016/17-sesongen.

Mandag hadde flere engelske aviser bilder av Schweinsteiger sammen med blant andre Wayne Rooney under Jose Mourinhos oppsyn. Tabloidavisen Daily Mail beskriver Schweinsteigers deltagelse på treningsøkten som en «sensasjon». Ifølge lokalavisen Manchester Evening News er det imidlertid usikkert om Schweinsteiger er aktuell for å spille på A-laget i de nærmeste ukene.

Schweinsteigers tidligere lagkamerat på det tyske landslaget, Michael Ballack, er blant de som gleder seg over nyheten.

— Tilbake akkurat der du bør være, skriver Ballack på sin Twitter-konto.

LEST DENNE? Premier League-stjernene hedrer døde soldater med blomst på drakten. Men én spiller nekter å bruke den.

Har fått støtte

Uniteds behandling av den 32-år gamle tyske verdensmesteren har fått mye kritikk internasjonalt. Spesielt fra Tyskland og fra hans tidligere landslagskolleger har kritikken vært hard.

Den tyske landslagskaptein Manuel Neuer er blant den som har uttrykt harme over vrakingen av den tidligere tyske kapteinen.

– Jeg synes veldig synd på ham for måten han er blitt behandlet på. Vi vet at han utvilsomt er en av verdens beste spillere, sa Bayern Münchens og Tysklands sisteskanse i forrige uke.

32-åringen havnet i unåde hos Mourinho og har måttet trene på egenhånd eller med reservelaget.

Torsdag skal United møte Fenerbahçe på bortebane i europaligaen. United vant med overbevisende 4-1 på Old Trafford. (©NTB)

Hør Aftenpodden Sport hvor drapstrusler, Johaug-saken, spinnvill kommentator og nedrykksdrama er blant temaene: