Brann Stadion (BT): Dette er vår oppsummering av kampen som forlenget Branns rekke som ubeseiret i eliteserien.

9. minutt: Sist Brann spilte kamp var Jakob Orlov i Sverige. Han bestilte flybillett hjem til familien i irritasjon av å bli vraket til kamptroppen. Treneren pekte på at Orlov hadde vært syk, men svensken kjente seg pigg som bare det. Veien frem til laget virket lang. Men fotballbransjen er rar. Mot Bodø/Glimt var Orlov med. Det tok ni minutter før han scoret–kjølig som en pakke frosne köttbullar. Han var uønsket og ønsket seg bort. Men Orlov er proff så det holder. Han bare gjør jobben sin.

22. minutt: Dette skulle bli kampen der Stadion-publikumet endelig lærte Deyver Vega å kjenne. Mye tyder på at det kan bli et lystig bekjentskap. Mannen er langt sterkere i kroppen enn man skulle tro, og balansen er upåklagelig. Tidlig fikk vi en forsmak på hva som kom, i form av noen deilige berøringer og frekke dragninger. Halvveis i første omgang presenterte costaricaneren seg skikkelig da han mottok ballen på kanten, fintet seg innover i sekstenmeteren og sendte av gårde et farlig skudd. Mer av dette, takk! 41. minutt: Daniel Braaten som indreløper. Ikke der du har vært vant til å se ham, men mot Bodø/Glimt fortsatte han der han avsluttet i kampen før mot Aalesund: På midtbanen. Braaten så til tider ut som om han spilte i parken med en tre år gammel datter, der han på sitt sedvanlige nonsjalante vis vippet ballen over støtende Bodø/Glimt-spillere eller fintet dem ut og skapte overtall for Brann. Men like før pause viste Braaten sin andre side–den eksplosive. Han ga alt, og spilte med det frem Deyver Vega og Amin Nouri som burde ha scoret alene med keeper.

69. minutt: I store deler av første omgang var det bare ett lag på banen–Brann. De siste 45 minuttene ble mye jevnere, men det gikk faktisk helt frem til det 69. minutt før Bodø/Glimt fikk sin første sjanse. Ruben Kristiansen burde hatt full kontroll på ballen, men mistet den utrolig nok til Milan Jevtovic. Serberen fikk avslutte fra svært kort hold, og Piotr Leciejewski, som hadde hatt fri nesten hele kampen, ble plutselig satt på prøve. Polakken var heldigvis for Brann "på" og gjorde en herlig redning. Kort tid etter kom Glimts andre sjanse. Trond Olsen fintet et par Brann-spillere før han skjøt fra fem meter. Men der var Leciejewski igjen. To reaksjonsredninger like mye verdt som scoringer. Derfor endte kampen også 1–0.