— Jeg er veldig glad for å komme til et lag som er gode sammen og som kjemper om noe. Det skal bli gøy å bidra med min kunnskap og kvalitet, sier Dulee Johnson til Fædrelandsvennen.

Midtbanespilleren Dulee Johnson har skrevet under en halvtårsavtale med Start.

Han kommer til klubben etter å ha blitt løst fra sin kontrakt med Molde før EM-pausen. Han har trent med Start noen dager - og nå er han altså spilleklar.

— Jeg er en midtbanespiller som kan spille overalt på midtbanen. Jeg er ganske smart, rutinert og teknisk. Jeg er en toveisspiller, men sterkest offensivt.

Johnson gikk til Molde før sesongen, men fikk bare et halvt år under Ole Gunnar Solskjærs vinger.

— Det var fantastisk. Molde er en bra klubb. Det var en bra tid i Molde, så det er ingen "hard feelings". Vi ble bare enige om at det beste for begge partene at vi skulle skille våre veier nå.

31-åringen er spilleklar allerede mot Vålerenga.

— Vi får se om jeg spiller. Den siste kampen mot Molde så spilte laget fantastisk og være nære å vinne. Men det er treneren som tar beslutningen, så det repsekterer jeg. Men jeg er klar i hodet, og har energi, sier Johnson.

Steinar Pedersen er godt fornøyd med å ha signert Dulee Johnson:

— Vi får erfaring, en veldig klok fotballspiller. Han har et godt overblikk, har gode basisferdigheter og en spiller som har spilt på høyt nivå i ulike ligaer i lang tid.

— Han havnet litt utenfor Molde, og da var det en mulighet som åpnet seg for en kortsiktig løsning for oss som er godt innenfor de rammene vi har. Så det er kjempepositivt, sier Pedersen til Fædrelandsvennen.