Det er nyhetsbyrået Wenn som har knipset Felicity Huffman på joggetur i shorts, som avslører cellullitter fra knærne og opp på den ellers flotte, 44 år gamle stjernen. På PR-bildene for den nye sesongen av «Frustrerte fruer», som akkurat har hatt premiere i USA, er frueskuespillerne blitt heftig retusjert og fremstår som plettfrie og strømlinjeformede, melder Daily Mail.

Men «Lynette» tar opp kampen mot kreft, og viste seg i den nyeste USA-sendte episoden med skallet hode. Serieskaper Marc Cherry lover at sykdomskampen hennes blir «både følelsesladd og komisk»:

— Det vi ønsker å ta for oss, er virkningene som sykdommen har på hennes familie og venner. Vi ønsket ikke å gjøre noen tragisk «hun vil kanskje dø»-greie. Det var ikke vårt poeng med å sykdommen, det var derimot å se på hva det å bli syk gjør med deg og menneskene rundt deg. Og i episode to har vi en fascinerende historie om hvordan en av kvinnene ikke reagerer så heldig på Lynettes sykdom, sier han til avisen.

Norske seere vil få med seg dramatikken over nyttår. Denne runden med «Frustrerte fruer» overtar tirsdagskveldene når «Grey's Anatomy»-serien tar slutt i februar. (©NTB)