Spice Girls-Geri (35) skal blant annet ha fått et par diamantøredobber til den nette sum av 230.000 kroner av sin nye kjæreste, Evgeny Lebedev (26).— Han ønsket å finne noe spesielt til Geri, og tenkte et par øredobber ville være tingen. Han er en mann av klasse så han ønsket ikke å gi henne noe som var for iøynefallende, eller en stor stein som ville skremt henne. Geri ble overveldet da han ga dem til henne, og elsker å vise dem til alle vennene sine, sier en kilde nær krydderjenta til Daily Mail.

Lebedev, som tidligere i år ble kåret til Englands tredje mest ettertraktede ungkar av bladet Tatler, er den første mannen som Geri har vist seg med siden hun skilte lag med trommeslageren Sacha Gervasi - som er far til hennes et år gamle datter Bluebell Madonna.

Aldersforskjellen skal ifølge venner av Geri være perfekt for henne:

— Hun liker yngre menn. Geri er i en tidlig fase i forholdet til Evgeny, men de er svært lykkelige sammen. Hun har mye moro i hans selskap, og han er et friskt pust etter alle hennes katastrofale forhold tidligere, sier avisens kilde.

Tidligere denne uken ble de observert på ferie sammen i St. Tropez. De møttes tidligere i sommer i et selskap. Evgeny er sønn av en russisk milliardær - og da snakker vi milliardær i britiske pund, noe som blant annet stammer fra aksjeposter i Aeroflot. (©NTB)